dimecres, 28 de març de 2018

"Quan la Ventafocs ja no és un conte de fades"


Quan d'una relació sorgeix un nen, moltes vegades sembla que el món es torna del revés principalment quan aquest no és previst. A causa d'això, en molts casos els pares acaben per no poder bregar amb la pressió i decideixen separar-se, pensant que probablement serà el millor per al seu fill.

Fins aquí res de nou, perquè desafortunadament avui dia aquests casos són cada vegada més comuns, així com cadascú refà la seva vida amb una altra persona, amb la qual ja no existeix aquesta pressió. En l'inici de qualsevol nova relació ens vam quedar amb la impressió que tot és color de roses, on tot és perfecte i res no pot córrer perill. Aquí rau el problema clau!

Moltes vegades estem tan plens de passió que vam quedar cecs i introduïm en la vida dels nostres fills, a persones que signifiquen molt en les nostres vides, però no en la dels nostres fills, fet que podria arruïnar el benestar de la nostra família.

Infeliçment en els dies actuals s'ha comprovat que tots aquests contes de la nostra infància, meres històries fictícies que els nostres pares ens llegien abans de dormir, es tornessin, en part, cada vegada més reals. Les bruixes malvades de les madrastres relatades en els contes deixessin de ser personatges i començaran a ser part de les vides de molts nens.

Actualment aparentment vivim contes de "Ventafocs" a la vida real i que en molts casos no tenen un final feliç, perquè lamentablement el mal acaba guanyant.

Cada pare té el dret de refer la seva vida, però és cada vegada més important que abans que això passi, aquest tingui consciència de la persona que està introduint en la vida del seu fill per a evitar que més tard no passi una desgràcia.

La investigació preventiva és per això sens dubte una eina essencial per evitar infortunis futurs. Fer una recerca exhaustiva sobre els antecedents de la persona, saber la seva història de vida, tenir en compte si la forma en què es van conèixer va ser la més indicada, i entendre les intencions reals d'aquesta persona, són els passos inicials més adequats a seguir abans de para-al seu fill i formar un nucli familiar consistent.

Per tal d'acabar amb qualsevol dubte res millor que l'ajuda de Detectius especialitzats.


Sindia Alves i A. Oliver
Antropòloga i Detectiu 
de Detectius Oliver

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Amb la tecnologia de Blogger.

Contribuïdors

ES - EN