dilluns, 23 d’abril de 2018

El drac ja no escup foc, emana terror


En un regne no gaire llunyà i reconegut pel seu caràcter humanitari, lliure, expressiu i tolerant. Sorgeix l'ombra nebulosa d'un drac solitari que decideix sembrar el pànic en aquestes terres, per una simple valoració diferent del que és el dogma que cal seguir.

El drac decideix quan expandir el pànic, cada 5 mesos, 1 any o el temps que li convingui, l'última vegada en aquest regne va ser fa 9 mesos, amb la finalitat de trencar la normalitat ciutadana mitjançant elaborades estructures estratègiques per emportar-se un grup de gent i saciar la seva fam voraç. Quan decideix actuar, s'engalana i camufla amb les seves temibles armes per fer plorar a la població i fer que es qüestioni la moral de la seva societat provocant terratrèmols en la convivència.
El solitari escamós, actua sense remordiments només per suposats compliments del seu gran déu, embalsamat en terror i ira, el repugnant rei de l'imperi dels dracs, que sembren el pànic per proveir la seva ànsia de conquesta i set de venjança.

Tots podem ser la princesa de Sant Jordi, no hi ha cap mitjà de protecció individual per detectar si arriba la teva hora o no, però podem actuar com el mateix Sant per salvar a la donzella, la mateixa que espera sense conèixer el seu futur. No obstant podem ser el príncep i mitjançant l'astúcia, avançar-nos als esdeveniments amb un anàlisi estratègic, de riscos i perills futurs que puguin arribar a materialitzar-se. Les paraules control, anticipació, seguretat i prevenció, son les que hem d'aplicar com Sant Jordi per poder eradicar al mateix maleït drac que encapçala tota aquesta olejada de morts i pors sense sentit.

Ja fa 9 mesos de l'atemptat a les Rambles de Barcelona i Cambrils, 

No oblidem i no tenim por, seguim endavant amb més força i il•lusió que mai.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Amb la tecnologia de Blogger.

Contribuïdors

ES - EN