dimecres, 12 de setembre de 2018

Amors fugaços que poden ser eterns


S'està acabant l'estiu, s'estan acabant aquests minuts de felicitat amb aquest nou amor, un amor estival, que tot i ser massa curt també és massa intens. Només volies gaudir de les vacances amb els teus amics però va aparèixer aquesta persona, era el teu possibilitat de viure el present sense pensar en el futur incert. Vas decidir arriscar perquè saps que un amor d'estiu mai s'oblida, deixa com una empremta en el nostre cor, una marca en la nostra vida. 

¿Però i si aquest amor suposadament efímer acaba formant part de la resta dels nostres dies? La veritat és que quan estem de vacances estem més predisposats a passar-ho bé i divertir-nos amb l'única certesa que el que volem és viure el moment, perquè en el fons sabem que els romanços estacionals tendeixen a acabar amb el final de les vacances. No obstant això hi ha sempre una part de nosaltres que desitja que no acabi, o que almenys en el demà sigui possible retrobar-se amb aquest amor d'estiu.

La intensitat d'aquests amors es deu essencialment al factor de trencar-se amb les rutines que mantenim durant la resta de l'any, i aquesta mateixa intensitat moltes vegades la voldrem més que uns simples mesos. No obstant això perquè un amor d'estiu es converteixi en un amor de tot l'any és molt important deixar que aquest amor flueixi naturalment sense qualsevol tipus d'exigències i mantenint una perspectiva realista de la relació. Moltes parelles han sortit d'aquests amors estivals però per a això va ser necessari alienar d'inseguretats i pors, ja que perquè el temut final d'estiu sigui només el principi d'una història d'amor hi ha tres ingredients essencials, el bon rotllo, la confiança i el saber viure en el present. 

¿I quan es perd el contacte i la pista? Aquí entrem nosaltres en joc, si només depens d'un nom, una foto, un domicili ... Podem arribar a trobar a aquesta persona que tant desitges localitzar, ja que d'això es basa el nostre treball, mitjançant unes poques dades som capaços de localitzar-se a qualsevol persona del globus terraqui.

Tothom sap que avui en dia, els quilòmetres que ens aparten d'algú ja no signifiquen res amb la capacitat de comunicació que les noves tecnologies ens proporcionen per això si penses que aquest amor d'estiu pot ser en realitat la persona que et farà feliç la resta de la teva vida, fes tot el que estigui al teu abast per aconseguir-ho. Moltes vegades el que sembla una bogeria pot ser el camí per a la felicitat, i és sempre millor penedir-se del que es va fer que del que es volia fer però no es va tenir coratge.

Així que, mai t'oblidis d'un amor d'estiu i si es podrà convertir o no en alguna cosa estable futurament ja que només de tu i la nostra ajuda dependrà.


Sindia Alves i A. Oliver
Antropòloga i Detectiu 
de Detectius Oliver

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Amb la tecnologia de Blogger.

Contribuïdors

ES - EN