dimecres, 31 d’octubre de 2018

Ni tots els monstres porten disfressa ni únicament surten en Halloween.

Avui algunes persones els sorgeix un lleu pessigolleig al cos, de nervis positius en ser una nit diferent, de pors trobats amb les ganes de poder ser el monstre o malson que més anhelen ser, en un ambient distès i d'alegria, per a tot plegat commemorar l'única nit que creuen estar envoltats de monstres i personatges terrorífics sense ser preses de la mort. No obstant això, no saben que durant tot l'any és quan passegen les veritables temibles feres pels nostres carrers, amb els quals compartim poble, voreres, vagons de metro o inclòs treball, amistats o família.

No volem induir la por a vosaltres, però sí que obriu els ulls, perquè realment estem envoltats de bé però mai s'ha d'oblidar el mal.


En aquest article us volem resumir quatre històries reals i punyents de veritables monstres, els que actuen si més no ens ho esperem i de la forma més retorçada i inimaginable.El modern Caníbal de Rotenburg

Armin Meiwes és denominat pel sector mediàtic com el Caníbal de Rotenburg, a causa del assassinat i posterior esquarterament i canibalisme d'una persona, amb la qual havia contactat per Internet, per satisfer les fantasies de devorar i ser devorat. La curiositat és que Armin portava una doble vida, una amb amics hobbies i aparença de normalitat i en l'altra on patia un greu desordre de les seves preferències sexuals, una parafília, tot i sent capaç de controlar els seus impulsos va sucumbir al desig de menjar-se el membre sexual de la seva última víctima.

Per als més interessats sobre l'horrible història, hi ha moltes entrevistes, documentals i fins a una pel·lícula basada en la història real d'aquest assassí, anomenada igual que el seu sobrenom El Caníbal de Rotenburg.El mític Jack l'Esbudellador


Va ser un assassí en sèrie que va cometre diversos crims a Londres en 1888. Les víctimes tenien els òrgans interns remoguts de manera pràcticament quirúrgica. Després d'analitzar-les es concluió que seria un home de mitjana edat, ben arreglat i d'aire respectable amb un aspecte inofensiu. Probablement tenia l'hàbit de portar capa o abric perquè d'una altra manera la sang de les seves robes i mans hagués cridat l'atenció de les persones.
El sectari, Charles Manson 

Aquest assassí serial va assolir un nivell de maldat que molts altres assassins no van aconseguir arribar. Va ser el líder d'una secta, al final dels anys 60, i en general abrigava persones que tenien problemes emocionals profunds i que estaven sempre en contra dels seus familiars. Amb això Manson va poder convèncer-los a alliberar els seus instints assassins. Després de cada crim comès normalment escrivien missatges a les parets del lloc de l'assassinat amb la sang de les víctimes. 
La vídua negra, Mary Ann Cotton


Mary Ann, és l'assassina en sèrie més coneguda de tots els temps. Aquesta anglesa va assassinar més de 20 persones, fins i tot els seus propis fills, utilitzant l'arsènic. Entre les morts estan també tres marits, un amant i diversos nens. Aquests últims els va matar per poder obtenir diners de l'assegurança. Va ser penjada el 24 de març de 1873.

Així que recordeu, estar sempre en alerta ja que els malsons poden arribar a ocórrer en la vida real.

Sindia Alves i A. Oliver
Antropòloga i Detectiu
de Detectius Oliver

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Amb la tecnologia de Blogger.

Contribuïdors

ES - EN