dimecres, 6 de febrer de 2019

El Sant Valentí dels infidels


El dia de Sant Valentí, celebrat anualment el 14 de febrer, està relacionat amb el concepte universal d'afectivitat i amor. Des del punt de vista popular aquesta festa és interpretada com una oportunitat de celebrar l'amor i l'afecte. En l'actualitat el dia de Sant Valentí també és conegut com a dia dels enamorats o dia de l'amor i amistat.La relació del dia de Sant Valentí amb els enamorats va començar durant l'Edat Medieval, amb una tradició en la que a mitjans de febrer, dones joves escrivien els seus noms i els ficaven dins d'una caixa perquè després els homes solters els retiressin. D'aquesta manera es formaven parelles que si s'enamoraven i podien arribar a casar-se.

No obstant això, tots sabem que els contes de fades no existeixen i l'amor tan ràpid arriba com se'n va. Moltes vegades no hi ha terceres persones involucrades en l'assumpte, però no sempre és així. En molts casos les sospites començen perquè la parella arriba tard de la feina, diu estar en un lloc i no hi és, o té un comportament diferent. Totes aquestes petites senyals vermelles són suficients per destruir matrimonis i acabar relacions.

La veritat és que és especialment durant l'època de Sant Valentí que els infidels cometen més errors i els desconfiats intenten caçar més mentides. Sigui per despeses fora del comú o compra de regals que mai rep, en realitat és en aquesta data quan el nostre treball com a detectius privats més èxit té quan es tracta de casos d'infidelitat, ja que molts dels infidels cometen més adulteris i és més fàcil de seguir, vigilar i enxampar in fraganti per obtenir les millors proves.

El treball de l'investigador privat és ajudar al seu client a confirmar o desmentir les sospites, dubtes i possibilitat de ser objecte d'engany, per tal d'erradicar la inestabilitat en les relacions socials i de parella. No obstant això, durant la data de Sant Valentí, també ens poden contractar els mateixos infidels. Els que cometen la infidelitat temen la possibilitat que li hagin plantat escoltes per atrapar-los en els seus adulteris, sigui a casa, al cotxe o a la feina. Així que, els detectius són cridats moltes vegades a intervenir per proporcionar contramesures d'espionatge o detectar possibles equips d'escoltes o gps havent de fer detecció d'aparells electrònics.
El dia de Sant Valentí està ben marcat en el calendari de molts comerços a tot el món, fins i tot dels detectius privats, que podem ser l'ajuda perfecta per descobrir infidels o saber si els infidels han sigut descoberts.


Sindia Alves i A. Oliver
Antropòloga i Detectiu
de Detectius Oliver

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Amb la tecnologia de Blogger.

Contribuïdors

ES - EN