dimecres, 20 de febrer del 2019

Els detectius som polifacètics

El treball del detectiu privat sol ser bastant diversificat. Avui podem tenir una infidelitat i demà un cas de baixa fingida. La veritat és que el nostre treball no té res de avorrit i ens passen per les mans tot tipus de situacions i comandes. Hi ha temes més treballats que altres, ja que són més comuns. Així que permet-nos dir que amb la quantitat de temes que toquem és com si tinguéssim mil treballs en un de sol.


El nostre treball està dividit en tres grans grups, els particulars, els advocats i les empreses. O sigui, habitualment són aquest conjunt de persones nostres principals clients. En cada categoria hi ha també temes més sol•licitats que altres, com a tal anem exemplificar les comandes més freqüents.

Quan el nostre client és un particular, el nostre focus de treball és usualment l'obtenció de proves per problemes veïnals, ocultació de secrets entre familiars o amics, la localització de persones o els temes relacionats amb relacions de parella.

Si el client que ens contacta és un advocat, la nostra tasca ja està més enfocada en la verificació de la falsedat en l'ús i gaudi de pisos de renda antiga, en la violació de normes en contractes de lloguer o també en la preparació d'informes de solvència econòmica i en cas de custòdia de menors, l'impagament de pensions.

En el cas del nostre client ser una empresa, o el seu representant, el tipus de tasca pot ser relacionat amb baixes fingides, competència deslleial, absentisme laboral, frau empresarial, espionatge, falsificacions de marques o violacions de patents.

Com es pot observar els nostres serveis a més de polifacètics, engloben qualsevol tipus de client que necessiti de proves per solucionar el seu problema de manera legal i responsable.

El nostre lema de treball és la satisfacció del nostre client mitjançant l'aportació de proves irrefutables, obtingudes amb la màxima qualitat i professionalitat.Sindia Alves i A. Oliver
Antropòloga i Detectiu
de Detectius Oliver


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Amb la tecnologia de Blogger.

Contribuïdors

ES - EN