dimecres, 3 d’abril de 2019

Investigacions privades mitjançant fonts publiquesTots tenim clar que les xarxes socials estan fortament adherides a la nostra rutina diària. La veritat és que hi ha molta gent que menysprea l'ús de les xarxes socials, hi ha una d'altra que no viu sense connectar-se almenys una vegada al dia a una de les seves comptes de xarxes socials.

Amb l'evolució de la tecnologia l'accés i difusió d'informació a través de xarxes socials s'ha fet més fàcil i ràpida. És tan senzill comunicar-nos amb persones a centenars o milers de quilòmetres a distància per aquest mitjà, que bona part de la nostra vida social ha estat transportada per al món web.

Com és de coneixement comú, en l'última dècada Facebook mostra la seva importància per tot el món, i és avui dia una de les pàgines més influents d'internet utilitzada per milions de persones al voltant del planeta. Aquesta xarxa social així com tantes altres tenen un paper protagonista en les nostres vides, tant a nivell personal com professional ja que permeten comunicar de manera instantània, compartir, intercanviar i promoure informació, productes i serveis. S'han afegit al dia a dia quotidià des de l'àmbit de la intimitat fins a l'àmbit laboral, per als negocis, cultura, política i economia.

En Detectius Oliver no és l'excepció! Ja ens hem acostumat al món virtual no només per promoure i compartir informació si no que també com a eina de treball.


Estem presents en les més mediàtiques xarxes socials com Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn per ensenyar als nostres clients les nostres metodologies de treball, promocions i tot el que considerem que pugui ser útil per a qui ens segueix en aquest món virtual.


No obstant això, per a la nostra tasca diària, les xarxes socials són també una poderosa eina de recerca complementària a una investigació tradicional. La societat s'ha tornat omnipresent en les plataformes virtuals, on les xarxes socials s'han convertit en punts clau d'una investigació privada a causa de que les persones faciliten informació que no proporcionen en altres llocs, per tant la seva utilització per buscar informacions és rellevant en molts casos que tenim a mà. L'ús d'aquest tipus d'estri ha de ser gestionat mitjançant un treball rigorós i meticulós que en moment algun podrà substituir qualsevol dels mètodes tradicionals, ja que únicament és utilitzat per coadjuvar la feina del detectiu.


Sindia Alves i A. Oliver
Antropòloga i Detectiu
de Detectius Oliver


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Amb la tecnologia de Blogger.

Contribuïdors

ES - EN