dijous, 23 d’abril de 2020

AMORS FURTIVOS A SANT JORDI


Un any més arriba la festa de Sant Jordi que se celebra amb molta alegria i entusiasme a tot Catalunya, com tots sabem el 23 d'abril els carrers de ciutats i pobles s'aglomeren de gent, és una jornada per passejar entre parades de llibres i roses ; però aquest any serà diferent als carrers de Barcelona i tot Catalunya estaran deshabitades, però es trasllada a les nostres cases per fer més amè el confinament.

La tradició estableix que en aquest dia els homes regalin una rosa a la seva parella, a les seves amigues, companyes o familiars, i elles regalen un llibre als homes; però tot i que s'hagi posposat la diada les parelles, els amics i les famílies es voldran demostrar el seu amor amb una rosa o un llibre.

Sant Jordi és una data que amb els anys es tracta de recordar una tradició basada en l'amor i cultura; aquesta celebració està coneguda al món com el "Sant Valentí Català".

Aquest dijous és un dia molt especial sobretot per a les parelles i enamorats, però no per a tots és un dia  d'amor en la seva màxima expressió, ja que diversos estudis han trobat que és en aquesta data quan solen donar-se trencaments de pareja, per descobrir que no eren el que esperaven o bé, perquè surten a la llum relacions extramatrimonials.

PERÒ QUI VA A SOSPITAR, SI ARA FEM TELETREBALL?

Per a algunes parelles la convivència 24/7 està sent una bomba de temps i les relacions online una vàlvula d'escapament.

La màgia de l'internet i l'ús de xarxes socials i plataformes per a aventures extraconjugals funcionen molt bé per trobar gent en línia durant el Coronavirus, prediuen que com més s'allargui el confinament, més es tirarà d'aquests punts de trobada virtual.

Són moltes les senyals que delaten a un infidel digital i ara t'enumerem algunes:
1.    MISSATGES A CADA MOMENT: es normal que faci servir el seu telèfon per comunicar-se amb els seus amics i familiars, has d'estar alerta els horaris d'ús sobretot si és fins a altes hores de la matinada; o sempre està preocupat a respondre, la situació aquesta sospitosa.
2.    SEMPRE PENDENT DE LA SEVA MÒBIL: si no se separa del seu mòbil ni per anar a al bany i s'altera si algú ho arriba a tocar, la probabilitat que oculti alguna cosa són molt altas.
3.    ESBORRA TOT: llevat que siguem obsessius, molt pocs esborren el seu historial de cerca, els missatges de WhatsApp i les fotos dels telèfons o altres aparells mòbils potser és perquè hi ha alguna cosa a amagar.
4.    ET BLOQUEJA DELS SEUS AMICS: si és la teva parella no té perquè amagar de la seva llista d'amics, però si et elimina o bloqueja és una clara senyal que alguna cosa estranya està passant.
5.    APAGA EL SEU MÒBIL SENSE EXPLICACIÓ: moltes persones apaguen els seus dispositius mòbils a la nit, però si la teva parella ho fa davant d'una trucada o missatge és perquè no desitja aixecar sospites.

Tenir una relació alterna de manera digital mai havia estat tan fàcil, així que si notes algun dels comportaments abans esmentats en la teva parella i si vostè creu que la seva parella li està sent infidel vol demostrar-ho de manera segura i legal, no dubti en posar-se en contacte amb Oliver Detectius on li garantim les proves necessàries.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Amb la tecnologia de Blogger.

Contribuïdors

ES - EN