dimecres, 28 de setembre de 2022

Infidelitat a les noves tecnologies

Avui dia hi ha molta més llibertat i això es veu incrementat per la tecnologia, la gent es pot expressar més lliurement, buscar feina a qualsevol lloc del món i fins i tot amant.

Aquí entren en un paper molt important les Apps de cites, les quals cada dia són més utilitzades per persones que actualment estan en una relació i troben una manera d'evadir-se'n. Al següent programa de ràdio en què participem juntament amb Goyo Prados, Son 4 Dies, de Rtve4 de Rtve Catalunya, donem molts més detalls sobre les infidelitats tecnològiques i dels pros i contres d'utilitzar aquestes aplicacions per buscar parella.

Sent força programes us donem la possibilitat de proposar el tema de conversa que més us agradi o la possibilitat de descobrir els aspectes que més us intriguen de la nostra professió, mitjançant el nostre Instagram @detectivesoliver, podeu proposar-nos mitjançant missatge o responent alguna enquesta a les publicacions que anirem posant, quin és el tema que més us crea curiositat, perquè puguem parlar-ho al següent programa.

Pots escoltar-lo punxant a la següent imatge.

I recorda… t'espien o espies?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Amb la tecnologia de Blogger.

Contribuïdors

ES - EN